Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

E-shop štýlových pánskych doplnkov

E-shop štýlovej pánskej módy

Svadba – váš moment

Jeden z najkraších dní v živote dvoch ľudí. Asi najvýstižnejšia charakteristika slova svadba. Svadba je však niečo viac, je to súlad dvoch duší, zosúladenie dvoch rôznych životov do jedného spoločného, robenie kompromisov, vzájomné spolunažívanie, nekončiaca láska a mnoho ďalších charakteristických synoným.

Tento deň je a mal by byť iný, odlišný a výnimočný hlavne pre hlavných aktérov, ženícha a nevestu. V tento deň je pre ženícha najkrajšia len jedna jediná osoba, a to, jeho nastávajúca pani manželka. Krásne snehobiele šaty, nastajlovaný účes a on iba čaká keď budú spoločne pred oltárom, hovoriť si to spoločné „Áno“.

A každá nevesta si zaslúži a očakáva toho svojho princa, jedinečného a dokonalého. V tento deň by si takisto páni mali siahnuť na dno svojich síl a čo možno najviac zo seba spraviť toho vysneného muža, princa, Gentlemana pre svoju polovičku. Oblek je základ, samozrejme. V tejto dobe už môžete experimentovať a hrať sa s farbami akými sú klasická modrá, čierna ale po novom aj tmavo zelená, hnedá, bordová, či ísť do jemného, károvaného vzoru.

Medze sa nekladú, predstavivosť je nekonečná. Dôležité je, aby Vám oblek pekne a presne sadol na vás, vašu postavu. Ak uź toto máte, tak je rad na oblekové doplnky, kravatu resp. motýlika, vreckovku do saka, poprípade nejakú ozdobu do klopy saka, či brošňu. Tu sa už bavíme o detailoch, ale urćite uznáte, že veľmi podstatných! Nie náhodou platí, že: z detailov a maličkostí sa skladá celok.  Noa my na Vás, milí páni, myslíme a zdanlivý „problém“, ako sa častokrát obliekanie a doladenie sa môže zdať vám s radosťou poradíme vyriešiť a inšpirovať Vás, ako by ste to mohli so svojím novomanželským vizuálom – outfitom, poriadne zladiť a byť pre tú svoju lásku najkrajším a najštýlovejším partnerom nielen po zvyšok Vášho svadobného dňa, ale aj života. Svadba je len jedna, preto si ju trba užiť a spomínať na ňu ako na krásny deň, plný lásky, radosti, šťastia, priateľov, dobrého jedla a v neposlednom rade štýlu.

Svadobné outfity – inšpirácia

Odoslanie do 24 hodín

Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

Darčekové balenie ku každej objednávke

Štýl, kvalita a unikátnosť

Bezproblémové vrátenie/výmena tovaru

Špeciálny darček k objednávke nad 49€

Class


Byť cool a zároveň nóbl je idea, ktorou sa pri tvorení konceptu našej značky riadime

Imidž


Prenes svoje myšlienky, pocity a emócie do outfitu, v ktorom zažiariš!

Kvalita


Každý produkt je výsledkom spojenia nápadu a rôznorodosti kvalitných materiálov, vzorov a farieb

prečítajte si príbeh našej značky
Chceš mať prehľad o novinkách zo sveta štýlu?
Prihlás sa k odberu a získaj informácie o chystaných súťažiach a akciách