Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

E-shop štýlových pánskych doplnkov

E-shop štýlovej pánskej módy

5 pánskych doplnkov, ktorým by si mal venovať pozornosť

V tomto článku ti predstavíme 5 pánskych doplnkov, ktoré možno nepoznáš, nenosíš, nevlastníš alebo si sa s nimi stretol len sporadicky. Zaručene by si im ale mal venovať kúsok svojej pozornosti, ak teda chceš dať svojmu outfitu jedinečný štýl. Ich možnú existenciu v tvojom Gentleman´s  šatníku by si teda mal zvážiť.

1. Kravata / motýlik

Kto by ju/ho nepoznal. Pánska kravata resp. motýlik je pánskym doplnkom už stáročia. Vhodný väčšinou na spoločenskú udalosť akou je svadba, ples, firemná akcia atď. Kravata už dávno nie je výlučne len formálnou záležitosťou a doplnkom na formálne stretnutia v spoločnosti. Slúži takisto ako módny doplnok Vášho každodenného „streetlifeového“ outfitu a života. Poltopánky, rifle, košeľa a do toho štýlová kravata. Čo poviete? Elegantné, moderné a ležérne v jednom. My v TSSIZZA sa snažíme o jedinečnosť, preto u nás nájdete rôzne farebné kravaty či motýliky, pestré vzory, kvalitné materiály alebo atypické no záživné kombinácie. Inšpiráciu nájdeš TU.

2. Ozdoba do klopy – pin

Tento doplnok si zamilujete. Niekedy je menej viac a tu to platí dvojnásobne. Ak nie ste veľkým zástancom kravát, motýlikov ale sako si na seba predsalen občas nasadíte, tu by sme pre Vás mali male odporúčanie. Pin – ozdobu do klopy saka. Miesto, ktoré si priam pýta niečo, čo ho vyplní a zároveň dodá šmrnc. Farbu pinu resp. brošne do klopy môžte skombinovať s farbou opasku, či ponožiek resp. farbou kvetu na vašej kravate. Hneď je Váš oblek, sako, outfit zaujímavejší, čo myslíte? Pozri si inšpiráciu práve TU.

3. Spona na kravatu

Hľadáš praktický a štýlový doplnok? Práve si ho našiel. Veje a lieta ti tvoja kravata a ty nevieš, čo stým? Častokrát zapínaš a rozopínaš sako, alebo si ho ani nedáš dole práve kvôli „lietajúcej“ kravate? Daj si na ňu štýlovú sponu a zabi dve muchu jednou ranou a teda: praktickosť a luxusný štýl v jednom! Presvedč sa sám TU.

4. Manžetové gombíky

Vrchol elegancie. Detailnosť. Dôraz na detal. Všetko sú to synonymá tohto neodmysliteľného doplnku na košeli. Manžetové gombíky, nie jedne, by nemali chýbať v šatníku kaźdého muža, ktorý si potrpí na detail. Keď sa bavíme o pánskych oblekových doplnkoch, manžety zastávajú popredné priečky. Pozri TU.

5. Vreckovka do saka

Vreckoviek môžte mať hneď niekoľko, najlepšie na každý deň.  Podľa nálady, počasia či situácie si ju vložte do vrecka saka, na spestrenie a doladenie s jedným, ďalším kusom Vášho outfitu. Cez obyčajné, jednofarebné, bavlnené až po vzorované, kvetované na zvýraznenie. Vreckovku do saka tiež viete poskladať hneď niekoľkými spôsobmi – aby zaujala a dominovala, resp. bola nenápadná a dodala jemný nádych. Z našej širokej ponuky TU si zaručene nájdeš niečo, čo ťa nadchne a upúta.

Tak čo, už vies čo by ti v šatníku chýbať nemalo a čo by malo pribudnúť?

Dámy, čo tak mu darovať poriadnu dávku štýlu a elegancie? Darček čo poteší a zároveň z neho spraví toho pravého a jedinečného Gentlemena – presne podľa tvojích predstáv.

Ak by náhodou, kľudne nám napíš na hello@tssizza.com a my ti radi poradíme a pomôžeme s čímkoľvek.

Prečítaj si ďalší blog.

 

Odoslanie do 24 hodín

Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

Darčekové balenie ku každej objednávke

Štýl, kvalita a unikátnosť

Bezproblémové vrátenie/výmena tovaru

Špeciálny darček k objednávke nad 49€

Class


Byť cool a zároveň nóbl je idea, ktorou sa pri tvorení konceptu našej značky riadime

Imidž


Prenes svoje myšlienky, pocity a emócie do outfitu, v ktorom zažiariš!

Kvalita


Každý produkt je výsledkom spojenia nápadu a rôznorodosti kvalitných materiálov, vzorov a farieb

prečítajte si príbeh našej značky
Chceš mať prehľad o novinkách zo sveta štýlu?
Prihlás sa k odberu a získaj informácie o chystaných súťažiach a akciách