Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

E-shop štýlových pánskych doplnkov

E-shop štýlovej pánskej módy

Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť.

Jar nám už vkročila ráznym krokom do príbytkov a taktiež do našich šatníkov. Ideálne obdobie pre gentlemana, ktorý miluje módu a trendy, chce sa odlíšiť, prísť s niečím novým a zároveň má svoj vlastný a unikátny štýl. A my tu máme niečo presne pre teba! Určite sa budú mnohí čudovať, čo je a ako vyzerá tzv. ponožková kravata. Asociácií s ponožkami a vôňou sa nemusíte báť. Prvoradá je kvalita. Vlnené prevedenie jej dodáva jedinečný, vysoko elegantný štýl, ktorý si zamilujete na prvý pohľad a dotyk. Jednoduchosť na jednej strane, kvalitné spracovanie na druhej dodáva pocit luxusu a dokonalého, elegantného vyžarovania. Vodorovné zakončenie na konci kravaty sa líši od klasického, špicatého zakončenia, ako ste u väčšiny kravát zvyknutý. Známka jedinečnosti a odlišnosti Vás bude deliť od zvyška práve týmto neojedinelým, pútavým strihom. V dekolte a pri zapnutom saku skôr nenápadná kravata, ktorá ale svojím prevedením a štruktúrou s určitosťou pritiahne pozornosť a po krátkom čase si tú jedinečnosť všimne každý. Zvedavé otázky typu: čo je to za kravata? ako je strihaná? … budú na dennom poriadku. Ale o to ide a bude to len ďalší znak toho, že ste zaujali, máte niečo iné, jedinečné a hlavne ukážete svoj vlastný, nóbl štýl, ktorým inširujete druhých.

Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť.ponožková kravataOblek je bežným odevom, ktorý je u väčšiny pánov ich pracovným dress codeom. Nie každý ale dokáže naplno využiť potenciál, ktorý sa dá oblekovými doplnkami dosiahnuť. Zaujímavosťou je, že táto pletená kravata sa dá nosiť ako na formálne stretnutia, tak aj na voľnočasové freestyle nosenie. Je vyrobená z kvalitného bavlneného materiálu a na dotyk je neskutočne príjemná.

Si vyznávačom hipster kultúry a máš rád ležérny štýl? Tak potom je tento doplnok, reprezentujúci elegantný štýl presne pre teba. Si manažér a obleky nosíš na dennej báze? Tak svoj outfit oživ a zachovaj si classy style, buď príkladom a vyžaruj pútavú energiu svojmu okoliu. Máš rád street wear lifestyle, elegantné oblečenie je to, čo máš rád? Tak ani tebe by tento doplnok nemal újsť a chýbať v šatníku.

Moderný muž, ktorý má rád výzvy, nepotrebuje veľa aby vynikol. My tu pre Vás máme inšpiráciu, ktorou podčiarknete fakt, že móda a štýl je to, čo vás vystihuje. Pozrite si outfity s pletenými kravatami nižšie, inšpirujte sa a vyberte si svoj štýl.

Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť. Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť.  Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť. Ponožková kravata? Elegantný a kvalitný štýl pre muža, ktorý sa chce odlíšiť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niečo z našej ponuky ponožkových kravát:

Odoslanie do 24 hodín

Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

Darčekové balenie ku každej objednávke

Štýl, kvalita a unikátnosť

Bezproblémové vrátenie/výmena tovaru

Špeciálny darček k objednávke nad 49€

Class


Byť cool a zároveň nóbl je idea, ktorou sa pri tvorení konceptu našej značky riadime

Imidž


Prenes svoje myšlienky, pocity a emócie do outfitu, v ktorom zažiariš!

Kvalita


Každý produkt je výsledkom spojenia nápadu a rôznorodosti kvalitných materiálov, vzorov a farieb

prečítajte si príbeh našej značky
Chceš mať prehľad o novinkách zo sveta štýlu?
Prihlás sa k odberu a získaj informácie o chystaných súťažiach a akciách