Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

E-shop štýlových pánskych doplnkov

E-shop štýlovej pánskej módy

Viazanka ako dôkaz zručnosti a elegancie

Vyberáš si svoj doplnok na svadbu, ples, firemnú párty alebo inú spoločenskú akciu? Raz za čas sa nahodíš do gala a chceš pritom vyzerať moderne a štýlovo zároveň? Určite máš v skrini nejaký ten motýlik alebo kravatu z čias dávno minulých, ktoré nosíš zakaždým, keď sa vyskytne príležitosť a je potreba nahodiť oblek. Viazací motýlik je ten pravý doplnok, ktorý ti vie zaručiť všetko to, čo by si od svojho oblekového doplnku mohol chcieť.

Zručnosť

Prečo práve zručnosť? Viazací motýlik si nedokáže zaviazať len tak hocikto, keďže v mnohých prípadoch sa v pánskom šatníku nevyskytuje , čo je ale chyba. Krásna vyžehlená košeľa, vyčistené sako, no kvalitná viazanka zatiaľ nikde. Prejav elegancie a štýlu s vlastnoručne zaviazaným motýlikom vyjadruje postavenie, zručnosť a dodáva mužovi osobitý, unikátny šarm. Každá partnerka chce muža, ktorý vie čo chce a nebojí sa ísť si za svojim. Aj to môže nápovedať a vyjadrovať tento pánsky doplnok, ktorý si teraz navyše môžte sami zaviazať a naučiť sa princíp viazania s naším návodom.

Luxus a elegancia

Vlastnoručne zaviazaný bavlnený resp. hodvábny motýlik ako prejav luxusu a elegancie muža, ktorý ho má na sebe. Kvalitné prevedenie, zručné zaviazanie dodá tvojmu outfit a tebe samému značnú dávku elegancie.

Prevedenie

Kvalitné spracovaný material od hodvábu, bavlnu až k saténu, pre dokonale skĺbenie vzorov a farieb, ktorými upúta na prvý pohľad a dotyk. Je povinnou výbavou každého gentlemana, ktorý dbá na to, čo má v šatníku. Takýto kúsok by ti zaručene nemal v šatníku chýbať.

Vyber si z našej ponuky kvalitných floralových a elegantných viazacích motýlikov.

 

 

Odoslanie do 24 hodín

Doprava zdarma pri nákupe nad 35€

Darčekové balenie ku každej objednávke

Štýl, kvalita a unikátnosť

Bezproblémové vrátenie/výmena tovaru

Špeciálny darček k objednávke nad 49€

Class


Byť cool a zároveň nóbl je idea, ktorou sa pri tvorení konceptu našej značky riadime

Imidž


Prenes svoje myšlienky, pocity a emócie do outfitu, v ktorom zažiariš!

Kvalita


Každý produkt je výsledkom spojenia nápadu a rôznorodosti kvalitných materiálov, vzorov a farieb

prečítajte si príbeh našej značky
Chceš mať prehľad o novinkách zo sveta štýlu?
Prihlás sa k odberu a získaj informácie o chystaných súťažiach a akciách